HENNA TATUERING UPPSALA

henna uppsala

henna tatuering uppsala

henna tatoo uppsala

henna tatuering i uppsala

 

Här är den! Min tredje henna-tatuering som jag gjort. Det är väldigt pilligt men jag känner att jag fått in snitsen nu och hittat någon form av ”min stil”. Jag gillar verkligen när det är mycket på fingrarna. På bilderna över är tatueringen precis gjord. Efter ca 30min  smalnar alla mönster av och blir mer synliga och efter ca 3-4h ramlar det yttersta lagret av och kvar blir en ljusröd tatuering. Tatueringen blir starkare och starkare i 2 dagar och när den är som starkast är den mörkt brunröd. En henna-tatuering är snygg i ca 1 vecka och bör göras 2 dagar innan en specifik händelse så som Studenten eller annat event.

Vill du att jag ska göra en henna-tatuering på dig?
Maila mig på [email protected] så får du prisförslag och bokar vi tid!

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Sandra Lindahl - MER VÅR-WANTIES Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week Caroline Roxy - Rockstar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *