LUNCHMÖTE I ZEBRAKIMONOJag är precis påväg från ett lunchmöte med en väldigt driven och härlig kvinna. Vi skulle prata business, vilket vi gjorde, men det blev även en hel del annat över en lunch på Magnusson. Vårat möte var väldigt lyckat i vilket fall och jag ser fram emot att jobba mer med henne.  

Nu ska jag gå till Luthagens Livs och hämta ut ett paket med bruna linser som jag ska rocka i helgen i Norge. 17 Mai is coming UP!!!!

Posted in: Personligt

You might also like

Caroline Roxy - LA road trip Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - Stressmorsan Paulina Danielsson - Vad har jag haft för mig under mina sociala medier fria dagar? Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *