Jag sitter på tåget mot Stockholm och Blogfame-kontoret. Jag mår så himla illa. Sedan i Söndags har jag haft tendenser till urinvägsinfektion och nu igår slog det ut på riktigt. Jag vill gå på toaletten så fort jag ställer mig upp. Det är vidrigt att vara kissnödig hela tiden och dessutom gör det så förbannat ont.

Och som om det inte vore nog. I helgen har jag en resa till Oslo bokad med Jenny för att fira 17 mai. Fortsätter det såhär blir det inget Norge-firande. Jag hatar att bli besviken. Jag har samma känsla i kroppen nu som när jag hamnade i rullstol (efter Jagad av Hundar) och var tvungen att ställa in Gotland v 29. Alla svordomar i världen 🙁Posted in: Personligt

You might also like

Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Alexandra Nilsson - Otursfågeln Alexandra Nilsson - No surfing pics yet...
  • Josefine

    Lugn BA lugn!
    Drick surt som fan.. Tranbärsvatten, citronvatten.. Ät citron! Då återställer du pH balansen och du kommer vara bättre in no time!

  • Tilda

    Krya på dig! 🙁 Har haft urinvägsinfektion en gång, och då blev det mycket bättre på ett par dagar, jag håller tummarna för att det går över snabbt för dig också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *