JOBBIGT MEN RÄTT BESLUT

henna uppsala

henna uppsala

 

Jag håller på att tvätta och har precis bestämt mig för att det inte blir något Norge för mig i helgen. Armarna är för tunga för att bära då penicillinet får mig att bli som en sengångare på bakfyllan. Jag har redan svurit mina svordomar över mitt beslut och är sällan nere för någonting särskilt länge så helgen är åtminstone inte förstörd. Jag ska ta tillfället i akt och bara ta det superlugnt. Jag är så tacksam att denna sjukperiod inte kom mitt i en jobbvecka.

Nu ska jag hasa mig ner på stan och köpa en god latte, hälsa på >>Lizelott (jag har hookat upp henne på jobb hos House of Doris) och köpa på mig mer nödvändigt för apoteket.

Posted in: Personligt

You might also like

Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Alexandra Nilsson - Otursfågeln Alexandra Nilsson - No surfing pics yet...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *