natural cycles mätning

natural cycles

 

Vi har fått en ny morgonrutin här hemma: Att mäta temperaturen med >>NaturalCycles. 

Ni som följt min blogg ett tag vet att jag hade ett rent helvete med mina P-piller (>>inlägg när jag fick nog). Nu har jag hittat ett helt hormonfritt alternativ: NaturalCycle. NaturalCycles fungerar genom att hitta min ägglossning och på det sättet kan jag förhindra en oönskad graviditet (eller planera en önskad graviditet för den delen). När jag mätt temperaturen på morgonen, innan jag gör någonting annat då temperaturen höjs när man rör på sig, knappar jag in den i Natural Cycles app. Appen räknar då ut vilka dagar som är gröna (ej risk att bli gravid) och vilka som är röda (risk/chans att bli gravid).

Jag är så glad att jag hittat den här metoden. Hormoner i onödan är extremt onödigt och ingenting som du ska behöva stå ut med i åratal. Låt din kropp vila och bli dig själv. NaturalCycles slogan är just det ”Be yourself.”

Kom till NaturalCycles >>HÄR.

Posted in: Personligt

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!
 • anna

  Hej!

  Jättekonstig fråga kanske, men var har du köpt den stora gosedjurskaninen?
  Jag har nämligen en liten, likadan kanin, som jag har haft sen jag var två år:)

  / Anna

 • Silje

  Hei, synes det er topp at du velger naturlig hormonfri prevensjon. Det passer ikke for alle, men er man voksen og i ett fast forhold er det et godt alternativ. Har selv brukt hormonfri prevensjon lenge og er rimelig sikker pa at hvis man bruker det riktig fungerer det bra. http://www.hormonfritt.no Det blir litt som med p-pillen, at man skal huske det daglig. Lykke til videre 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *