BRUN OCH KAFFESUGEN

Spraytan bokar du för 300 kr i Uppsala hos: [email protected]

Morning Finisar! Jag ligger och drar mig i sängen. Sista dagen på penicillin och jag börjar känna mig riktigt frisk från den här förbannade infektionen. Äntligen!!

Min dröm just nu vore om det knackade på dörren och där stod en liten söt, kort, gammal dam med förkläde och en nybryggd, rykande latte i handen. Jag är så sjukt kaffesugen. Aej, måste hasa mig till köket nu och sätta på kaffekokaren.

Posted in: Personligt

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13
 • Frida

  Måste man ha stora bokstäver där du skrivit stora bokstäver , eller kan det vara bara små?

  • lices

   Frida: I rubriken tänker du? Man kan ha små.

   Anna: ALLT sitter i huvudet hjärtat. Jag lovar. Ibland är jag också liten men jag boostar mig själv varje dag och det hjälper!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *