Om 2h öppnar dörrarna till vårens vackraste och pampigaste event. Josefinas Sommarpremiär. Efter att ha varit tvungna att åka hem tidigt förra året (fast vi hade världens bästa kväll) bestämde vi oss dagen efter för att gå all in 2015. Jag ser så mycket fram emot kvällen! Outfiten är färdig. Sminket är på. Nu pumpar vi The Only Way Is Up här på kontoret och snart kommer >>Liz och >>Robin.

josefinas premiär vimmelSuddig bild från förra året med >>Robin Sebastian. Michael och Hector var också med och premiärade. 

You might also like

Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! Paulina Danielsson - Sanningn om mitt mående. BYGISELA - ROADTRIP! Caroline Roxy - Westcoast summer days Sandra Lindahl - Dataspel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *