Igår efter att jag knegat klart på Blogfamekontoret så åkte jag över till en fotostudio på Stureplan och körde av en 4-timmars fotografering med fantastiska >>Magnus Ragnvid. Först var jag lite nervös, om jag ska vara ärlig (om ni går in på hans hemsida ser ni varför). Men det gick väldigt bra. Han var lugn, peppande och otroligt proffsig. Jag kände mig som en moviestar där ute på balkongen med kvällssolen som motljus. En riktigt bra jobbdag!

modelllovebykmodell love by k

modell balkong

lovebykglasögon

lovebyk

 

Posted in: MODEL

You might also like

Caroline Roxy - Spring feelings Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *