Hitta på någonting roligt i Stockholm med >>Upplevelsepresent. Perfekt för möhippa/svensexa eller bara för att hotta upp eftermiddagen/kvällen!

ak sessan smile

4 girls

F1 simulator stockholm

simulatior stockholm

segway stockholm

ak paradise hotell

Skärmavbild 2015-05-23 kl. 16.36.41

Wow, vilken kväll vi hade igår!! Vi möttes upp vid 17-tiden på Blogfame-kontoret och sedan bar det av raka spåret mot Upplevelsepresents kontor i Gamla Stan. >>AK, >>Liz och >>Katta är alla nya bloggare på Covety. Så vi bestämde oss för att ha en nollningskväll för tjejerna. Vi blev upphookade på fartfyllda >>F-1 simulator och >>Segway. Ni som har mig på Snapchat (@Anckarman) såg att det var en del panikgarv från min sida till en början på Segwayen. Men sen blev jag kung ju! Vi burnade med våra Swegways förbi Josefina på Djurgården och stannade i en jättevacker park där vi blev bjudna på bubbel och en fräsch sommarsallad som vi mixade med Paradise-snack och skratt. Jag är så lycklig att jag lärt känna dessa starka och roliga donnor.

Nej, nu ska jag måla om vårt köksbord – hey! 

Posted in: Events

You might also like

Caroline Roxy - Workflow Sandra Lindahl - Vårdepp Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Sandra Lindahl - Älskade River Island

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *