werunstockholm

Josefines  –  Aksessan  –  LoveLiz  –  Lice  –  Rebfre

Skärmavbild 2015-05-22 kl. 14.00.03

Vi ska springa #WeRunStockholm för Nike den 27:e juni och det tycker jag du ska göra också!! Vi är långt ifrån vana att springa utan kämpar utifrån egna förutsättningar mot individuella mål. Jag börjar från noll. Jag hade aldrig förut sprungit längre än ca 2km. Nu springer jag en halvmil med lätthet. Det är så häftigt vad man kan pressa kroppen till utveckling och tillslut nå sitt mål. Idag ska jag till gymmet och springa 6km på bandet. Jag är så peppad!!

Jag har inte ens tänkt att jag ska springa på någon speciell tid i loppet. Det enda som betyder någonting för mig är att mitt mål. Bara du bestämmer hur du vill utforma ditt #WerunStockholm.

Anmäl dig och en vän till loppet >>HÄR<<

_______________________________________

Möjlighet att få din blogg att synas lite extra:
Om du som >>Blogfamemedlem ska springa loppet så har du möjlighet att synas på vår officiella kampanjsida för Nike Women’s Race. Maila [email protected] så får du synas som en del av Team Blogfame på >>blogfame.se/nike

You might also like

Caroline Roxy - Spring feelings Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *