Vet du inte vad du ska hitta på för roligt i Uppsala på svensexan eller möhippan?
Snart vet du!

hitta på någonting kul uppsala

ballongfotboll uppsala

Skärmavbild 2015-05-23 kl. 16.57.05

Skärmavbild 2015-05-23 kl. 16.57.18

upplevelser i uppsala

Skärmavbild 2015-05-23 kl. 16.57.26

lisa anckarman uppsala

upplevelser uppsala

Skärmavbild 2015-05-23 kl. 16.58.37

xtremefotball uppsala

HAHA, vilken upplevelsehelg jag haft! Igår provade jag och ett gäng tjejer på >>Xtremefootball i Stadsparken i Uppsala. Jag ska väl vara ärlig och säga att jag hellre hade mensvärk än spelade fotboll på gymnastiken i skolan men det här var faktiskt kul. Att kunna tacklas utan att någon gör sig illa resulterar garanterat i skrattfest. Man blev trött VÄLDIGT fort eftersom man ligger ner efter att ha blivit knockad och skrattar mestadels av tiden. Men detta är onekligen någonting jag rekommenderar. Jag är så glad att Uppsala växer och att sådana här aktiviteter finns som alternativ för den lite mer äventyrliga och påhittiga typen. Fotboll i uppblåsbar boll får två tummar upp av mig.

Tack >>Xtremefootball för en superrolig eftermiddag. Vi ses snart igen!

You might also like

Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - LACKAT OCH KLART We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste BYGISELA - GODMORGON MED DAY!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *