GOD MORGON FRÅN TÅGET

   

 

Skal: >>Merskal 

God morgon fina ni! Jag sitter på tåget mot Stockholm för heldag på Blogfame idag igen. Idag ska jag hjälpa några Norska bloggare med samarbeten och även dra i lite trådar åt GlossyBox. Det kommer bli full rulle!

Efter jobbet åker jag mot Uppsala igen för styrelsemöte med U!Club. Vi ska planera inför vår nästa AW som är 3 juni. Spännande!

Hoppas ni får en superdag! Ät någonting gott, ring någon som gör dig glad och njut av denna tisdag!! Puss L

Posted in: Personligt

You might also like

Caroline Roxy - Contact Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Trötta på Thai-liv. Caroline Roxy - You can be whatever Caroline Roxy - Clothing collections

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *