GOD MORGON FRÅN TÅGET

   

 

Skal: >>Merskal 

God morgon fina ni! Jag sitter på tåget mot Stockholm för heldag på Blogfame idag igen. Idag ska jag hjälpa några Norska bloggare med samarbeten och även dra i lite trådar åt GlossyBox. Det kommer bli full rulle!

Efter jobbet åker jag mot Uppsala igen för styrelsemöte med U!Club. Vi ska planera inför vår nästa AW som är 3 juni. Spännande!

Hoppas ni får en superdag! Ät någonting gott, ring någon som gör dig glad och njut av denna tisdag!! Puss L

Posted in: Personligt

You might also like

Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Elin Hagberg - Köket är nästan på plats Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! BYGISELA - HELLO CARL Sandra Lindahl - Livets tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *