Hur får jag till en perfekt sminkbas? Jag har svaren!

perfekt sminkbas foundation

perfekt sminkbas

Att få till en perfekt sminkbas är inte svårt. Det handlar bara om att använda rätt produkter. En concealer som täcker rött (finnar, näsvingar, spräckta blodkärl), en concealer som täcker blått (under ögonen, ådror), en foundation att jämna ut tonen med och ett transparent puder som gör att sminket fäster och sitter hela dagen.

Här är mina favoriter:

>>Neutrilizer Red (passar alla med ljus-halvmörk hy).
>>Neutrilizer Blue (passar alla med ljus-halvmörk hy).
>>Picture Perfect foundation (Välj din egen färg).
>>Shine Reducion Powder (passar alla med ljus-halvmörk hy).

Jag gör min shading med Anastasia Contour kit som enligt mig är helt magisk. Färgerna är väl pigmenterade och sitter hela dagen. Det finns både matta och skimriga toner i paletten vilket gör det lätt att forma ansiktet och framhäva sina favoritdrag.
Den finns just nu till extrapris hos Eleven.se just nu! Passa på.

>>Anastasia Contour Kit (passar alla med ljus-halvmörk hy).

perfekt shading

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Mixin it up Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sandra Lindahl - Hej och godmorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *