WHYRED DARE BAG

Skärmavbild 2015-05-29 kl. 10.36.21

WHYRED

Skärmavbild 2015-05-29 kl. 10.34.41

Skärmavbild 2015-05-29 kl. 10.36.13

Väska – >>Whyred från >>Rådhuset 

Ni vet när man gått och suktat efter någonting länge. Någonting som gör dig fnittrig när du är i närheten av det.Så har det varit för mig med den här väskan från Whyred som jag gått in och smekt på Rådhuset ett bra tag. Igår bestämde jag mig, efter månader av kärlek, för att göra den till min. Den stod där så ensam på en hylla i Designers corner och den nyinkomna lönen skrek på koret. Allt kändes så rätt!

Nu är jag världens lyckligaste tjej. Jag kan ha datorn i den och jag ser om jag glömt nycklarna eller inte. Tipp-topp för en snurrig tjej som mig.

Posted in: Mode

You might also like

Josephine Qvist - ORGANISERA, VAD ÄR DET? Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Efter regn kommer solsken Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *