I februari började mitt Topmodeläventyr. Många spekulationer gick kring håret då chansen fanns att jag skulle hamna i en så kallad makeover. Mörkt och kort trodde dom flesta. Ni som följde programmet vet att jag åkte ut i Frankfurt. Momentet innan makeovern. 

När jag kom hem till Sverige tog jag därför tag i håret själv. Ni som kan lite om hårfärg vet att om man ska färga från blond till brunett måste man använda röda toner för att slippa gröna skiftningar. Jag gick all in. Med Ica Maxi-färg (jag har svårt att vänta när jag väl bestämt mig).

Eftersom att hemmafärg sällan blir bra gick jag till min hårexpert Hugo Alexander på Blond här i Uppsala. Han styrde upp ett mörkbrunt svall! 


Jag trivdes som fisken i vattnet med mitt nya hår. Mörkt hår ”tillåter” mer smink och smink gillar jag ju. 

Men mycket vill mer och vips hade jag beställt sjöjungfrulångt löshår som Hugo Alexander satte i. 

Mellan varven tvättades färgen ur och även löshåret plockades ut. 

I med löshår och i med ny färg. Blåa toppar! Jag älskar att experimentera med färg.


Inför Båstatripen med Feben blekte jag hela håret och färgade det rosa/lila. 

Här fick Hugo Alexander fria tyglar. Jag ville ha stark färg. Det blev rött med lila toppar och brunlila utväxt. Även detta gick ju hem! 

I kroatien blev håret solblekt och färgen gick nästan ut helt. Här har jag stylat det så att det ska bli så snyggt som möjligt. Men egentligen såg det ut…

…SÅHÄR.

Jag tröttnade och gick till Blond och klippte av rasslet. Dessutom färgade jag det i en mer naturlig färg. Egentligen lite för varm för min smak men det är i alla fall roligt att kunna sminka sig i mer guld-glowiga färger. 

Jag gick mot det ljusa, lite mer naturliga igen.

Skärmavbild 2015-05-29 kl. 12.13.14

Och här är jag nu. Ljus lite längre page. Jag känner att jag fått ro i själen när det gäller mitt hår nu och kommer verkligen uppskatta det när det blir långt igen. 

Posted in: Rabatter & REA

You might also like

Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Caroline Roxy - SUMMERBURST Paulina Danielsson - AH CLINIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *