DAY OFF IGÅR

image

Igår tog jag det riktigt lugnt. Det var därför ni inte hörde någonting från mig. Jag har varit extremt trött och illamående senaste dagarna. Sovit i princip både dag och natt och nu sitter jag och gäspar på tåget. Vet inte vad det är med mig. Det är vidrigt att vara såhär trött. Känns som jag behöver en riktig energi-boost. Jag ska testa kaffe och positiva tankar på kontoret idag.

Hoppas ni är piggare än mig,
LOVE L

 

Posted in: Personligt

You might also like

Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Elin Hagberg - Köket är nästan på plats Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! BYGISELA - HELLO CARL Sandra Lindahl - Livets tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *