Nu drar Blogfame, tillsammans med Glossybox och Carolina Gynning, igång en tävling där tre personer vinner varsin 6-månadersprenumeration på just Glossybox.

Vägen till ett gott självförtroende startar här:

Månadens >>Glossybox är designad av coolingen Carolina Gynning. En kvinna som gett självförtroende ett ansikte. Ett gott självförtroende är ingenting man får gratis. Det handlar om tankens kraft och inställning. Vissa har självklart lättare för detta än andra, precis som med allting. Men alla kan göra skillnad! I ett samhälle där man ständigt blir iakttagen, jämförd och kommenterad kan det vara lätt att tappa sig själv. Vem är jag? och vem vill jag vara? kan vara två frågeställningar som krockar. Det viktiga är att alltid vara ärlig mot sig själv och ta andras reflexioner med en nya salt.

1. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jämför dig aldrig med någon annan. Alla innehar mer och mindre bra sidor. Både inuti och utanpå. Skönheten ligger i betraktarens öga och inte minst i din egen själ. Ingen annan är exakt som du. Ta vara på det istället för att kämpa mot Victorias Secret kroppen. För vet du vad? Den existerar inte.

2. Våga ge andra av dig själv. Ge beröm. Ge hjälp. Ge trygghet. När andra ser att du är generös och hjälpsam på riktigt kommer godheten tillbaka som en gyllene studsboll. Det är först då du har möjlighet att omge dig av människor som vill dig väl hela vägen. När du kommer dit har du skaffat dig ett skyddsnät av kärlek som håller hat och dåliga energier på avstånd och gör det lättare för dig att tycka om dig själv.

3. Skratta åt dina brister. Dom är ju där. Du ser dom i spegeln eller känner av dom i magen – varje dag. Varför inte bli vän med dom? Skoja om ditt tunna hår, dina korta ben eller ovanliga röst. Så fort du har skapat fred med dina brister så har du inga brister kvar.

gynningboxen

För att delta:
– Skriv dina tre bästa tips för ett ökat självförtroende.
– I ditt inlägg ska det också finnas en >>Blogfamelänk till Glossybox.
– Maila ditt bidrag till [email protected]
– Tävlingen avslutas torsdagen den 11 juni 2015.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *