Jag fick detta fina mail för några veckor sedan av en läsare vid namn Caroline:

Hej Lisa!

Vill bara säga att jag ser upp till dig och tycker du är sån otroligt fin och härlig människa! Och har läst din blogg länge. Och tycker verkligen din blogg är så intressant och du skriver om så blandade saker så det inte blir tröttsamt att läsa plus du är så duktig på att lägga upp bilder. Men vill du ska lägga upp mer videobloggar man lär känna dig så mkt bättre du är så fin, vacker, snygg och rolig. Du har verkligen ett stort sinne för humor vilket jag ÄLSKAR. Folk runt omkring dig ska vara glada att ha dig som vän, skulle själv vilja ha en ängel som dig som vän. Skulle inte haft tråkigt nån dag om man va i din närvaro. Forsätt blogga forsätt med din karriär fortsätt göra det du vill, du kommer komma långt jag tror på dig! 

Wow, tack fina du! Vilka fantastiska ord. Det här med videoblogg är verkligen någonting som jag tror skulle gynna mig då personligheten kommer fram så mycket lättare då. Sitter just nu med >>Anty och >>Keela och lyssnar på när dom spånar idéer. Jag blir så inspirerad! Mitt problem är att jag inte är så haj på att klippa och har inget sådant program. Får kolla med min kille. Han är kung på sådant. Jag behövde kanske bara din spark i rumpan, ska kika på det under helgen. 

Jag blir alldeles varm att du ser att jag är en bra vän. Det är någonting jag värderat så länge jag kan minnas. Se till att sprida god energi och glädje så ska du se att du kommer att omringas av liknande människor själv snart!
 
Nåra frågor jag skulle vilja ha svar på !

1. När började du blogga? Jag började blogga 2008 (hette Anckarmania.blogg.se).
2. Vilken bloggportal var din första? Jag bloggade på Blogg.se.
3. Umgås du med några bloggerskor? Många! >>AK, >>Robin och >>Liz bland annat. 
4. Har de hänt att du börjat umgås med några av dina fans? Jag får ofta frågan om jag vill ta en fika eller ses på annat sätt från bloggläsare men tackar alltid vänligt nej. Jag har inte tid med alla och det är orättvist om jag tackar ja till en men inte en annan så jag har bestämt mig för att inte göra sådana saker. Däremot har jag lärt känna vissa av mina läsare i andra, med naturliga sammanhang och vissa av dessa umgås jag med ibland. 
5. Skulle du kunna ha en fika/träff med nån av dina fans? Jag skulle kunna ha en bloggträff med fler, vilket jag haft flera gånger i olika sammanhang, men inte med en person. 
6. Vad är din favoritparfym? >>Gucci, Envy me.
7. Vad är din favoritlåt? Just nu: Nirvana med Sam Smith.

lisa anckarman modell

You might also like

Caroline Roxy - Workflow Sandra Lindahl - Vårdepp Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Sandra Lindahl - Älskade River Island

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *