Imorse började jag sminka studenter när från dess att solen gick upp. Jag har sminkat på löpande band enda tills nu. Puh, vilket roligt besvär! Att hjälpa tjejerna på deras stora dag är så härligt. Dom är pirriga, fnittriga och förväntansfulla. Jag är så himla glad att få vara en del av det. Jag längtar redan tills nästa år!!

studentsmink

Skärmavbild 2015-06-05 kl. 08.18.22

Min näst sista kund. Vackra kurdflickan Dyana. Vilken färg va? Jag sticker och spraytannar mig hos Stina nu!! Haha, vi hörs sen 🙂

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *