Imorse började jag sminka studenter när från dess att solen gick upp. Jag har sminkat på löpande band enda tills nu. Puh, vilket roligt besvär! Att hjälpa tjejerna på deras stora dag är så härligt. Dom är pirriga, fnittriga och förväntansfulla. Jag är så himla glad att få vara en del av det. Jag längtar redan tills nästa år!!

studentsmink

Skärmavbild 2015-06-05 kl. 08.18.22

Min näst sista kund. Vackra kurdflickan Dyana. Vilken färg va? Jag sticker och spraytannar mig hos Stina nu!! Haha, vi hörs sen 🙂

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Caroline Roxy - LA road trip BYGISELA - WATCH THIS Caroline Roxy - Live life to the fullest Sponsored - Get your Glossybox today! Sponsored - Bangerhead - 20% rea We Are One - DET HÄR FÅR DU INTE MISSA: KEDJORNAS IT-PLAGG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *