VIDEOBLOGGEN ÄR NÄRA…

Skärmavbild 2015-06-05 kl. 13.51.05

Skärmavbild 2015-06-05 kl. 13.51.49

Yes, jag fick ihop det!! Jag har spelat in en film om hur jag lägger min läppenna och vilka färger jag använder. Det är inte första gången jag filmar mig själv, ska jag väl vara ärlig med. Men nu var det säker över ett år sedan och det känns lika konstigt varje gång. Men jag är pepp på att göra detta till en vana. Jag tror jag fått ihop det med musik och snabbspolning och hela kittet men jag ska ändå låta Mike kolla på det och se om jag får hans godkännande. Han är min största kritiker. Haha!

Kram på er, 
hoppas ni njuter i solen.

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch Alexandra Nilsson - Cute dresses Caroline Roxy - Perfect porridge Josephine Qvist - GARDEROB RESULTAT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *