15% PÅ STYLEPIT

För någon vecka sedan fick jag hem ett fantastiskt paket från >>Stylepit. Nike för hela slanten! Jag köpte ett helt set med keps, shorts och linne till sommarens PW’s (dock har jag inte använd kepsen än för den har Mike konfiskerat). För dig som också är sugen på sportig vårshopping kan jag tipsa om >>CupoNationDär kan du alltid hitta bra rabatter till de största webbshopparna. Så om du tänkt handla någonting, kika alltid där!

rabattkod stylepit

 

CupoNation är en perfekt sida för oss som gillar internetshopping och vill köpa märken som Nike, Adidas och Calvin Klein till bra priser. Dom jobbar även med sajter som Zalando och Asos! Värt att spana in innan man klickar hem godbitarna. Man kan spara en hel del!

Här är lite snygga tips på vad man kan köpa på >>Stylepit:

kollage stylepit

Posted in: Mode, Rabatter & REA

You might also like

Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Caroline Roxy - Pit stop at Steam Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *