AMSTERDAM TRENDWATCHER

tumblr_npmdxzYbqs1s8l9mxo1_1280

tumblr_npmdylFvzj1s8l9mxo1_1280 (1)

Kofta – Sheinside / top – HouseofDoris / byxor – Dr.Denim / skor – Nike / väska – >>Michael Kors / halsband – från Spanien / armband – Tory Burch / klocka – >>North Twentytwo från Watcho.se.

Igår blev jag fotad av Selmin Trendwatchers på gågatan när jag och Emelie var och shoppade. Perfekt, så jag kan visa min outfit för er när jag är slarvig och inte tar bilder själv.

Det finns så mycket att se här i Amsterdam! Idag åkte vi till en stad utanför Amsterdam som heter Zaandam. I Zaandam åt vi lunch på en fantastiskt vacker båt på kanalen som går genom staden. Dessutom hann vi med en rejäl rush inne på Primark. Nu har jag ringar och hårtofsar för livet, haha!

Posted in: Mode

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - work it Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Dagens look. Hedda Dibinger - YELLOW Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *