CHANEL OCH JAG

Skärmavbild 2015-06-11 kl. 10.12.40

chanel logo jacket

Skärmavbild 2015-06-11 kl. 10.09.58

Skärmavbild 2015-06-11 kl. 10.10.28

Skärmavbild 2015-06-11 kl. 10.10.58

CHANEL JACKET

Förväntningarna var inte höga när jag öppnade den knarriga dörren in till den lilla second hand-butiken Zipper i Amsterdam. Förväntningarna höjdes dock en aning när det första jag möts av är gulddetaljer, färg och oändliga klädhängare. En blick åt höger och mitt hjärta stannade till. Där hängde den. Jackan jag velat ha i åratal. På dockan i fönstret. En våg av förhoppning blandat med besvikelse sköljde över mig. Man får aldrig köpa det som hänger på dockjäveln, tänkte jag. Skratt bubblade ur mig då jag tänkte på att jackan var så nära men ändå så förbaskat långt bort.

Jag trevade mig fram med hög puls till kassan. Finns det någon chans att man får köpa det som hänger i fönstret? sa jag med en ton som  att jag redan visste att svaret var nej. Men innan jag han tänka svarade den nonchalanta Holländskan bakom disken att det gick visst bra. Men den är inte billig, tillade hon. Kosta vad det kosta ta-mej-sjutton vill! Tänkte jag och jag kände hur tårarna började spränga bakom ögonlocken. Jag satte på mig jackan och den satt som gjutet.

Det kan tänkas överdrivet för vissa. Men det här är exakt vad som hände när jag förenades med min drömjacka i Amsterdam för två dagar sedan.

Posted in: Mode

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *