HENNA STOCKHOLM / UPPSALA

Nu kan du boka henna hos mig i Stockholm eller Uppsala

Vackra och ödmjuka Youtube-stjärnan >>Anty kom förbi kontoret på min lunch föra att få en hennatatuering. Hon åker till Rhodos om några dagar och ville vara drop-dead-G på stranden. Lättfixat!

Jag har hittills använt mig av själva spritsen som färgen är förpackad i men har efter lite efterforskning förstått att det finns olika tuber som man kan använda sig av för att få smalare och mer definierade mönster. Jag har beställt massor av olika varianter så om ca 2 veckor har jag flera nya verktyg. Det här kan ju bara bli bättre! Jag tycker det är superkul och även om jag fortfarande är i startfasen (detta är min 10:e tatuering jag gör någonsin) så känner jag att jag börja känna mig säker. Jag är i henna-världen för att stanna 🙂

henna stockholm

Skärmavbild 2015-06-12 kl. 13.12.52

Skärmavbild 2015-06-12 kl. 13.13.19

henna i stockholm uppsala

Vill du boka in henna i Uppsala eller Stockholm? Maila mig på >>[email protected]

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *