Jag sitter på tåget och njuter av att det känns lent och mjukt i min mage. För det är lent och mjukt det känns inuti när man mår bra. Jag upplever inte längre obefogad oro och ångestfylld mage på morgontåget. För ett tag sedan var jag dock i en helt annan situation. Det vet ni vid det här laget. Men det känns viktigt att påminna både er och mig själv om detta. Likt en inlåst kanariefågel hasade jag mig tungt under morgontimmarna. I hälarna hängde ångesten efter mig med sylvassa klor. Jag försökte febrilt hitta anledningar till mitt tillstånd och detta resulterade i att jag grävde djupare ner i negativiteten.

En dag slutade jag med mina hormoner. Mina p-piller. Efter bara några dagar kände jag hur mycket av mörkret hade lämnat min kropp. Idag, tre månader senare, är jag helt återställd. Jag är mig själv.

Äter du p-piller och vill hitta ett bättre alternativ? Läs mer på >>NaturalCycles.com

image

Posted in: Personligt

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - En dag på grönan Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Sveriges första influencerkampanj till förmån för Barncancerfonden! Alexandra Nilsson - Älskar färg! Caroline Roxy - Summer's here
 • Ameli

  Hej!
  Jag fattar helt grejen med att INTE äta p-piller, ha spiral eller andra hormonella läkemedel. Jag förstår att du och många andra mår dåligt utav det då det är hormoner som aktivt påverkar kroppen på fler än ett sätt.
  Det är fint att du skriver om andra alternativ.
  Men, det finns de så inte kan vara utan hormonrelaterat preparat i sin vardag och även då i sitt sätt att skydda sig från graviditet. Flera diagnoser kräver medicinering av just denna typ för att få kroppen att fungera som den ska.
  Inget illa ment i det du skrivit om hormonfritt preventivmedel men det skulle uppskattas om du skrev att vissa inte kan/ ska vara utan dessa preparat.
  Eftersom att du har många läsare och antagligen en helvdel yngre läsare vore det nice om du kunde klämma in det också!
  Keep up the good work för kvinnor, tjejer och dig själv! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *