1316288899096BIG MAC SHOP modell

big mac shop tapet

Jag sitter faktiskt i min tröja från >>Bigmacshop.se i skrivande stund. Dom är ju faktiskt för roliga dom här prylarna. Det finns allt från hundkläder till regnkappor i samma print. Efter att jag hade gått visningen i höstas för McDonald’s i Gallerian (inlägg om visningen >>här) så hamnade jag först på Nyheterna runt om i hela världen och sedan valde Mikas och McDonald’s ut mig som en av modellerna till hemsidan. Det var lite smickrande får jag väl säga. Tror dom ville köra med något skandinaviskt tema på modellerna eftersom Bigmacshop är svenskt.

Som alltid är det superkul att se resultat från jobb man gjort för ett tag sedan. Om ni vill läsa om fler roliga modelljobb så är det bara att fortsätta kika i den här kategorin. Puss på er!

 

Posted in: MODEL

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - MUSIC Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *