Imorgon är det dags för Lost and Founds första fest. En poolfest på Härinne slott. Värdet är allt annat än lovande men alla verkar taggade och i värsta fall så hyrs det in tält. Svensk sommar är ju som bekant inte att räkna med.

Läs mer eller köp biljetter till festen >>Lostandfoundswed.com

Här är lite bikini-inspo inför kommande sommarevents!
Älskar att Svenskt mode börjat ta ut svängarna.

 

1 /  2 / 3 /  4 /  5  / 6 – länkningen börjar från höger.
Öppna länken i ett nytt fönster om det inte fungerar. Systemet krånglar för tillvället <3

 

Posted in: Mode

You might also like

Caroline Roxy - Smile Paulina Danielsson - Sanningn om mitt mående. Paulina Danielsson - Idag så känns allt lite bättre. Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - Trästocksfestivalen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *