Imorgon är det dags för Lost and Founds första fest. En poolfest på Härinne slott. Värdet är allt annat än lovande men alla verkar taggade och i värsta fall så hyrs det in tält. Svensk sommar är ju som bekant inte att räkna med.

Läs mer eller köp biljetter till festen >>Lostandfoundswed.com

Här är lite bikini-inspo inför kommande sommarevents!
Älskar att Svenskt mode börjat ta ut svängarna.

 

1 /  2 / 3 /  4 /  5  / 6 – länkningen börjar från höger.
Öppna länken i ett nytt fönster om det inte fungerar. Systemet krånglar för tillvället <3

 

Posted in: Mode

You might also like

Keela - Tillbaka i Stockholm Sponsored - Get your Glossybox today! We Are One - WATCH OUT DANIEL, CARL IS HERE We Are One - Krönika: Rätt tjej på fel plats Sponsored - Bangerhead - 20% rea Sandra Lindahl - Helgen på Aspa Herrgård

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *