Som jag kämpat med att hitta en bra flygresa med fräscht hotell till Barcelona de senaste dagarna. Gawd! Man kan ju bli galen för mindre. Jag slår illamående igen datorn när jag sett tillräckligt många fula hotellgardiner i rad. Jag vill att jag och kärleken ska få det mysigt, fint och centralt på vår weekend till Spanien.

Nu har jag äntligen bokat hotell Astoria i centrala Barcelona. Kom till hotellet >>HÄR.

hotell4

hotell3

hotell2

hotell

Den 16 juli åker vi till Barcelona och glassar.

Skärmavbild 2015-07-02 kl. 13.13.46

Posted in: Resor

You might also like

Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch Alexandra Nilsson - Cute dresses Caroline Roxy - Perfect porridge Josephine Qvist - GARDEROB RESULTAT
  • D

    Bodde på det hotellet för en månad sen, det var superbra! Ha en fin resa, missa inte tapas på restaurangen Balmes/Rossello som ligger två gator ner från hotellet! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *