MOSCHINO & SHAKE MOMENT

moschino shirt

moschino

tshirt – >>Shein (tyvärr slutsåld)

Idag har jag tagit det sjukt lugnt i Uppsala. Vi bestämde oss för att inte gå ut och klubba igårkväll vilket resulterade i mycket energi och otroligt gott humör idag. Först gick vi en sväng på stan. Jag köpte ett lass med silverschampo till mitt stackars orangeskiftande hår och sedan efter lite strosande i solen, lunch på Günterska och lyxshake så tog vi bilen ut till Gamlis och badade hela eftermiddagen. Nu ligger jag i sängen med fläkten rakt på mig och njuter av ledigheten.

Posted in: Mode

You might also like

Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Caroline Roxy - SUMMERBURST Paulina Danielsson - AH CLINIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *