MOSCHINO & SHAKE MOMENT

moschino shirt

moschino

tshirt – >>Shein (tyvärr slutsåld)

Idag har jag tagit det sjukt lugnt i Uppsala. Vi bestämde oss för att inte gå ut och klubba igårkväll vilket resulterade i mycket energi och otroligt gott humör idag. Först gick vi en sväng på stan. Jag köpte ett lass med silverschampo till mitt stackars orangeskiftande hår och sedan efter lite strosande i solen, lunch på Günterska och lyxshake så tog vi bilen ut till Gamlis och badade hela eftermiddagen. Nu ligger jag i sängen med fläkten rakt på mig och njuter av ledigheten.

Posted in: Mode

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *