När jag klev av tåget började regnet precis ösa ner. Gigantiska regndroppar smattrade över Stationstorget. Vissa fällde upp sina paraplyn och de andra valde att stanna kvar inne på Centralen. Själv satte jag datorn innanför jackan och kastade mig ut rakt i regnet för att gå hem. I mina lurar sjöng >>Sonja Aldén – ”Du får inte”. Jag kände hur regnet omfamnade hela mig. Jag gick inte särskilt snabbt. Det var en sådan befrielse att ta det lugnt i regnet. Jag vet inte om jag någonsin gjort det förr. Tårarna började rinna längs mina redan våta kinder. Inte av sorg. Av glädje. Av liv. Sonjas vackra röst och text tillsammans med frihetskänslor och lycka fyllde mitt bröst. När jag gått i snart tio minuter, lyssnat på samma låt tre gånger i rad – då skiner plötsligt solen. Rakt i mina ögon, rakt på regnet. Den riktiga lyckan går inte att köpa för pengar. Den sitter inuti. Sällan har det varit så tydligt som när jag gick där i regnet, med solen i ögonen och Sonja Aldén höjer en halv på sista refrängen.

20150708-556130526

Posted in: Personligt

You might also like

Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Josephine Qvist - NEW HAIR Caroline Roxy - Pit stop at Steam Caroline Roxy - Blondie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *