BALKONGEN @ FLUSTRET

IMG_6664 (1)

IMG_1077 (1)

Fila leggings

IMG_1250 (1)

Frida, Robin och jag <3

I torsdags var det äntligen  dags för Uppsalas bästa sommarklubb – Balkongen. Bra musik och alltid trevliga och avslappnade gäster. Jag träffade massor av läsare och fick vågor av beröm. Jag blir såklart jätteglad, även om det är svårt att ta emot när man blir överöst med fina ord från människor man aldrig träffat. Min första reaktion är alltid en bamsekram. Ni är bäst!

Idag kan jag gladeligen berätta att jag sitter vid min dator med solen i ögonen. Man vet aldrig när det blir fint väder igen så nu måste jag skynda mig ner på stan och njuta av en latte! Puss på er.

You might also like

Keela - Tillbaka i Stockholm Sponsored - Get your Glossybox today! We Are One - WATCH OUT DANIEL, CARL IS HERE We Are One - Krönika: Rätt tjej på fel plats Sponsored - Bangerhead - 20% rea Sandra Lindahl - Helgen på Aspa Herrgård

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *