fitnessguru proteinpannkakor

protein pancake fitness guru

 

Imorse när jag smög upp i köket kände jag hur jag blev sugen på någonting riktigt gott. Istället för den vanliga jag brukar äta till frukost (typ yoghurt eller ägg). Det fick bli pannkakor och blåbär! Som tur var hade jag >>Fitnessgurus färdigblandade recept hemma i skafferiet. Man tillsätter bara 1dl mjölk, eller vatten, och skakar iordning smeten i en shaker. Smeten gräddas snabbt i pannan och pannkakorna doftar sött och ljuvligt!

I en portion (2 pannkakor) är det 146kcal och 12,8g protein. Pannkakorna är dessutom glutenfria.

Läs mer om eller beställ >>Fitnessgurus Proteinpannkakor

You might also like

Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Paulina Danielsson - Paulina Danielsson - Askigt hår. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *