SEMESTERNAGLAR AV ALICE

Skärmavbild 2015-07-14 kl. 11.42.11

Skärmavbild 2015-07-14 kl. 11.42.36

Skärmavbild 2015-07-14 kl. 11.42.05

Nu sitter dom på! Mina vita och guldiga semesternaglar. Jag längtar tills jag får visa dom för Barcelona. Vi åker i övermorgon så jag ska nog börja packa lite under dagen. Men först: frukost på sängen till Mike. Vi har varit ihop i 11 månader idag. Inte värsta grejen och Mike är nog inte ens medveten om det men jag älskar att ta tillfällen i akt och mysa och fira. Vardagsglädje och små överraskningar är superviktigt i mitt liv!

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Födelsedagshelg Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - hair thoughts Paulina Danielsson - Forma Vita! Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *