100% naturligt
99,9% säkert
0% hormoner

natural cycles

Såhär ser appen hos >>Natural Cycles ut. Då jag inte hade med min termometer på semestern så har jag fått fler röda dagar för att appen inte kan mäta mina värden då. Men om man är flitig och mäter temperaturen dagligen då får man tillslut bara 6 röda dagar/månad. Som rubriken säger så bjuder Natural Cycles just nu på 1 månads fri app! Varsågoda att testa.

Kasta p-pillrena. Bli hormonfri – bli dig själv.

You might also like

BYGISELA - TODAYS BRUNCH Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - LÅG DÄR MED FIFFIN I VÄDRET Josephine Qvist - ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *