100% naturligt
99,9% säkert
0% hormoner

natural cycles

Såhär ser appen hos >>Natural Cycles ut. Då jag inte hade med min termometer på semestern så har jag fått fler röda dagar för att appen inte kan mäta mina värden då. Men om man är flitig och mäter temperaturen dagligen då får man tillslut bara 6 röda dagar/månad. Som rubriken säger så bjuder Natural Cycles just nu på 1 månads fri app! Varsågoda att testa.

Kasta p-pillrena. Bli hormonfri – bli dig själv.

You might also like

Caroline Roxy - Happy birthday Sandra Lindahl - HELGEN! Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *