SPAGETTI BANDAGE BIKINI

lisa anckarman bikini

Skärmavbild 2015-07-23 kl. 10.04.30

 

Bikini >>Shein.com (köpte tyvärr en för stor storlek, så jag ska ge bort den till en vän).

Jag är nog inte ensam om att ha velat ha denna bikini efter att den synts i otaliga medier i flera månaders tid. Jag beställde min från Shein för 104kr! Deras bikinis och baddräkter är onekligen originella och till riktigt bra priser. Men som sagt, när det kommer till storlekarna så ska man gå upp någon size. Jag brukar beställa L hos dom på bikinis därifrån men beställde XL den här gången av någon anledning och den blev lite stor. Tyvärr. Men snygg är den!

Posted in: Mode

You might also like

Caroline Roxy - LA road trip Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - Stressmorsan Paulina Danielsson - Vad har jag haft för mig under mina sociala medier fria dagar? Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *