TESTSMINK INFÖR BRÖLLOP

Skärmavbild 2015-07-24 kl. 15.53.44

Skärmavbild 2015-07-24 kl. 15.54.10

Skärmavbild 2015-07-24 kl. 15.53.16

 

Idag hade jag en positiv och pirrig tjej vid namn Mikaela hemma hos mig. Mikaela ska gifta sig 1 augusti så vi testade ut lite färger och former inför hennes brudsmink som jag ska göra. Efter någon timme av jobb var vi överens och här är slutresultatet. Det ska bli jättekul att träffa henne igen på hennes stora dag!

Paletter jag använt: 
Rouge-palett >>Madlady 
Contour-palett >>Eleven
Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI Sandra Lindahl - Mot Aspabruk We Are One - BLOGGSKOLA: VART BÖRJAR MAN?  Caroline Roxy - Cannes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *