LET’S GO!

Skärmavbild 2015-07-25 kl. 13.15.36

Skärmavbild 2015-07-25 kl. 13.21.45

Nu är vi redo för dagsfest på Flustret! Vi trotsar vädergudarna och är taggade till tårna! 

Posted in: Mode

You might also like

Paulina Danielsson - Bra & dåligt Paulina Danielsson - En rabattkod till er! Caroline Roxy - Way out west 2017 Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - ÖLAND - STOCKHOLM Sponsored - Mad Lady 30-50% rea
  • ISA

    WOOOPIE! snygging! ha det kalasbra!

  • Petra

    Hej Lisa,
    Du som är intresserad av sneakers och rest runt lite överallt, vet du hur priset på ett par Nike sneakers ligger i pris i London kontrat Sverige? Jag har nämligen spanat in ett par skor som jag vill köpa och ska snart till London och undrar därför om det är värt att vänta med köpet så jag kan hitta dem billigare eller om jag kan slå till på dem här hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *