GIRL GOTTA WERK

Här är lite av kvällens henna-jobb. Härliga tjejer, middag och massor av roligt arbete.
Nu ska jag åka hem och falla ner i sängen. Puss på er!!

 

Posted in: Henna

You might also like

Alexandra Nilsson - En dag utan surfning Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Caroline Roxy - Pink happiness!!
 • M

  Hej Lisa!
  Jag har läst din blogg i cirka år nu, och på senaste tiden så har ju du börjat med henna, och jag har verkligen blivit jätteinspirerad! Jag har aldrig riktigt kollat in henna så mycket, men nu när du började så vill jag verkligen testa det själv!
  Men jag har bara ett litet problem.. Jag ville läsa på lite om henna och allt man behöver veta innan man gör det, och så kom jag till lite olika sidor som skrev om henna. Där stod det mycket saker som att vithyade människor inte får använda henna och att det är rasistiskt osv. Jag blev då lite rädd att använda det för att jag undrade vad folk skulle säga till mig då, men jag tänkte att du kanske hade något att säga om det? Har du någonsin fått höra nåt sånt?
  Kram på dig Lisa, du är grym:*

 • lices

  Hej fina du! Tack för grym feedback. Bli jätteglad.

  Alltså, ja, vad ska man säga. Kulturella och religiösa seder har alltid influerat mode. Att bli arg på en sådan sak är enligt mig väldigt trångsynt. Men jag har väldigt dålig insikt i att vara starkt troende så jag ska egentligen inte yttra mig. Jag har som tur är aldrig fått någonting negativt mot mig för att jag arbetat på med detta. Men den dagen det händer så är jag beredd med fina ord 🙂 Jag gör endast detta för att jag tycker att det är härligt och snyggt.
  Du är välkommen hit så ska jag göra dina händer dundesnygga. Kram L

 • ISA

  Låter som en supermysig kväll! och snygga henna’s (heter det så? heh)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *