JUST NU: LUNCH I SOLEN

   
 
Jag kände att jag behövde få lite luft så jag gick ut och satte mig på utegården och åt lunch. Jag är på kontoret i Stockholm idag. Det är fridfullt här och solen skiner. Sommaren kommer nu enligt tidningarna. Skönt! Så slipper man höra alla klaga på kylan. 

Ikväll ska jag göra henna på 7 tjejer här i Stockholm. Det ska bli jättekul! Jag sitter och googlar lite inspiration och tar det sjukt lugnt. Är fortfarande väldigt matt och svag. Imorgon ska jag till läkare och ta lite prover om jag har brist på någonting.

Kram på er!

You might also like

Sandra Lindahl - Vårdepp Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Sandra Lindahl - MER VÅR-WANTIES Sandra Lindahl - Älskade River Island
 • Petra

  Hej Lisa!

  Ville bara skicka en energikram till dig! Klokt att vila när du ges möjlighet och att du ska till doktorn! Hälsan måste alltid gå först!

  Sköt om dig!

  /Petra

 • lices

  Åh, supertack. Jag vet inte vad det är med mig. Ligger totalt på minus energimässigt. Tusen tack för kramen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *