FRANSAR OCH KONTORSJOBBImorse vaknade jag upp med 14mm kolsvarta fransar! Älskar känslan. I WOKE UP LIKE THIS!! Haha.

Vill du boka fransar mitt i city? Läs mer hos >>Taralashes.

Nu sitter jag på tåget påväg mot Stockholm. Piggare än på flera dagar ser jag fram emot morgonkaffe, mailmaraton och möten. Men! Jag måste ta det rejält lugnt. Jag känner mig själv. Så fort jag känner mig liiite bättre kör jag på 110%. Jag sa bland annat nej till en jätterolig helg i Öregrund med Mike och hans kompisar. Det känns rent ut skit. Jag avskyr att missa roliga saker men detta är bäst för mig.

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Caroline Roxy - Spring feelings Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *