TACK

Jag vill dedikera det här inlägget till er som finns i min närhet. Ni som ser allt på nära håll. Ni som alltid stöttar mig. Ni som älskar mig trots att jag inte alltid är glad eller pigg. Ni som ger mig styrka, tröst och ro – varje dag.

Tack Emelie för att du älskar mig villkorslöst. Tack Mike för att du pussar mig varje morgon innan vi skiljs åt. Tack mamma för att du påminner mig om att jag är viktigast. Tack pappa för att du alltid tror på mig och peppar mig. Tack Birgitta för att du låter mig veta att du finns där. Tack lejonhonorna för att ni har svar när jag är tom. Tack Robin för att du får mig att skratta när jag vill gråta. Tack Ida för att du alltid ställer upp och ger värme. Tack Hugo för att du ringde idag.

Jag är tacksam att jag har er. 


holding hands friends

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *