DEN TOTALA AVSLAPPNINGEN 

   
   
Jag har bokat av i princip allt denna vecka. Sover massor. Tar det extremt lugnt. Försöker fokusera på mig. Umgås med människor som får mig lugn och glad. Som älskar mig för den jag är. Som förstår sig på mig. På riktigt. Det är inte lätt för mig att ta det lugnt. Mitt huvud är ständigt fullt av planering, nya idéer och tankar på hur jag ska få andra att må bra. Jag uppskattar dessa egenskaper hos mig själv. Men just nu finns det ingen plats för det. Jag måste läka först! 

You might also like

Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Caroline Roxy - Tom ford glasses Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *