DEN TOTALA AVSLAPPNINGEN 

   
   
Jag har bokat av i princip allt denna vecka. Sover massor. Tar det extremt lugnt. Försöker fokusera på mig. Umgås med människor som får mig lugn och glad. Som älskar mig för den jag är. Som förstår sig på mig. På riktigt. Det är inte lätt för mig att ta det lugnt. Mitt huvud är ständigt fullt av planering, nya idéer och tankar på hur jag ska få andra att må bra. Jag uppskattar dessa egenskaper hos mig själv. Men just nu finns det ingen plats för det. Jag måste läka först! 

You might also like

Elin Hagberg - Hemdesigners Caroline Roxy - Portfolio Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Ö Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *