MIN MORGON

   
   
Mornarna är värst för mig just nu. Då känner jag mig svag, tom och blir lätt ledsen. Det känns som att natten tömmer mig på styrka och att jag vaknar upp helt blank och skör. Idag kändes det helt okej. Vaknade upp hos Ida. Hon får mig alltid att skratta. Vi gjorde frukost med koffeinfritt kaffe (världens bästa grej) som vi avnjöt på balkongen. Sedan gick vi till gymmet. Där sprang jag som en fri antilop. Leendet som spred sig i hela ansiktet efter att jag sprungit ca 1km och höll i sig hela passet är ovärdeligt. Tänk vad kroppen är häftig! 

Nu ligger jag i sängen. Ensam. Tillåter mig själv att vara trött. Att inte vara glad och påhittig och energisk och charmig och rolig och pigg. Jag bara är. 

You might also like

Caroline Roxy - LA road trip Sandra Lindahl - Livets tips Sponsored - Bangerhead - 20% rea Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - WATCH THIS BYGISELA - SEE YOU SOON

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *