CLARION HOTEL GILLET UPPSALA

I lördags checkade jag och Mike in på >>Clarion Hotel Gillet här i Uppsala. Efter lite snack fram och tillbaka om hur vi ville fira att det var 1år sedan vi blev ett par, i Kroatien, så bestämde vi oss för hotellnatt och middag på Hambergs. Vi har aldrig bott på Gillet förut och blev minst sagt förvånade över vårt fantastiskt fina rum. Eller det var inget rum, utan en hel våning. Takvåning, för att vara exakt. Vi bara skrattade när vi kom in för det var så grymt stort!

Vi blev extremt varmt välkomnade när vi anlände och receptionisten följde med upp för att visa runt i vår lägenhet som vi skulle ha det närmaste dygnet. Sovrummet var urmysigt med puffiga, människo-sizade kuddar i sängen (som jag fick dra mig från att inte ta med hem). Vi kunde inte önskat oss någonting utöver det som fanns i lägenheten. Sängarna var magiska att sova i och rummet var perfekt luftkonditionerat. Jag har ju varit så extremt trött och slutkörd den senaste tiden så för mig var det som att komma till himlen att få slappa i timtal i den pampiga hotellsängen.

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 20.32.53

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 19.48.14

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 20.27.17

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 20.28.40Skärmavbild 2015-08-17 kl. 19.50.25

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 19.54.30

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 19.49.12

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 19.55.39

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 19.51.45

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 19.55.20

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 19.53.49

Vi valde att ta et så kallat romantikpaket (läs mer om det HÄR för att se vad som ingår) för att boosta vistelsen lite. 

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 20.00.12

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 19.58.53

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 19.57.47

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 20.01.38

>>Kitchen and Tables frukost (Gillets hotellfrukost) är ju lite av en snackis här i Uppsala. Stort utbud, trevlig atmosfär och extremt hjälpsam och proffsig personal. Vi kilade såklart upp sista halvtimmen, som 25-åringar gör mest, och åt precis innan frukosten stängde men det var välfyllt och ingen som helst stress för det. Om någon vecka öppnar även brunchen. Jag ser fram emot att gå dit och njuta någon solig söndag med mamma! Kanske en bra 51-årspresent?

Posted in: Events

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!
 • Malin

  Men gud vad mycket smygreklam du gör. Vi fattar direkt att du har fått hela dina hotellvistelse gratis.

  • lices

   Hej Malin! Jag antar att du är relativt oinsatt i bloggvärlden. Om du stör dig på detta går det jättebra att bläddra förbi. Alla livnär sig på sitt sätt. Hoppas du är nöjd med ditt. Kram Lisa

 • Malin

  Det som stör mig är att du gör det i smyg och får det att verka som att du helt frivilligt skriver ett helt inlägg om hur bra hotellet var (och nu även Hambergs fisk). Du får det också att verka som att ni själva valde hotellet för att ni gillar det, men i själva fallet valde ni ju det för att ni blev erbjuden att bo gratis där. Det lurar dina läsare, det är elakt. Skriv istället öppet att ”det här inlägget är reklam” eller ”vi blev erbjudna att bo gratis på det här hotellet”. Det är så fult att göra smygreklam.

  • lices

   Jag har inte fått något erbjudande överhuvudtaget. Det är här du missförstår. Jag väljer själv var jag vill sätta min fot. Om jag vill bo på Gillet och äta på Hambergs så sätter vi ihop ett möte vad jag kan ge och dom kan få. Precis som vilket säljmöte som helst. Jag låter mig inte köpas. Utan förstår bara mitt marknadsföringsvärde och om jag vill visa upp någonting i min vackra stad för mina läsare så gör jag det med glädje. Men det här är mitt jobb. Anledningen till att jag kan köpa mat och ha tak över huvudet. Om jag kontaktar företag så vet dom mycket väl att jag kommer vara ärlig i min recension men dom uppskattar ändå att synas då det når ut till många i rätt målgrupp. Slappna av och känn förtroende att jag väljer rätt istället för att känna dig lurad.
   Det är samma sak när Aina ”hyr” bil, Blondinbella går på SPA eller Annica Englund visar upp hennes favoritsmink. Det är inte företagen som väljer, det är bloggarna.
   Ha en fantastisk dag! Det ska jag ha. Kram Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *