MOTIVATIONSMÅNDAG

Heeeeej finisar.

Idag vaknade jag med så otroligt bra energi. Redan inatt (somnade typ aldrig) poppade det upp ideér som vackra knoppar på våren i mitt huvud. Idag har jag satt en hel del i verket och även om jag vet att jag ska ta det lugnt just nu, eftersom jag mått rätt dåligt av stress, så känns det som jag gjort rätt. Jag tar inte på mig några nya jobb men jag sår frön inför framtiden för att ha någonting härligt att se fram emot medan jag tar det piano. Jag har saknat min motivation extremt mycket.

Nu ska jag äta. Jag är vrålhungrig efter ett hårt ben- och rumppass på med mamma och Erika.

Skärmavbild 2015-08-24 kl. 15.07.53

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *