MOTIVATIONSMÅNDAG

Heeeeej finisar.

Idag vaknade jag med så otroligt bra energi. Redan inatt (somnade typ aldrig) poppade det upp ideér som vackra knoppar på våren i mitt huvud. Idag har jag satt en hel del i verket och även om jag vet att jag ska ta det lugnt just nu, eftersom jag mått rätt dåligt av stress, så känns det som jag gjort rätt. Jag tar inte på mig några nya jobb men jag sår frön inför framtiden för att ha någonting härligt att se fram emot medan jag tar det piano. Jag har saknat min motivation extremt mycket.

Nu ska jag äta. Jag är vrålhungrig efter ett hårt ben- och rumppass på med mamma och Erika.

Skärmavbild 2015-08-24 kl. 15.07.53

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *