MOTIVATIONSMÅNDAG

Heeeeej finisar.

Idag vaknade jag med så otroligt bra energi. Redan inatt (somnade typ aldrig) poppade det upp ideér som vackra knoppar på våren i mitt huvud. Idag har jag satt en hel del i verket och även om jag vet att jag ska ta det lugnt just nu, eftersom jag mått rätt dåligt av stress, så känns det som jag gjort rätt. Jag tar inte på mig några nya jobb men jag sår frön inför framtiden för att ha någonting härligt att se fram emot medan jag tar det piano. Jag har saknat min motivation extremt mycket.

Nu ska jag äta. Jag är vrålhungrig efter ett hårt ben- och rumppass på med mamma och Erika.

Skärmavbild 2015-08-24 kl. 15.07.53

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI Sandra Lindahl - Mot Aspabruk We Are One - BLOGGSKOLA: VART BÖRJAR MAN?  Caroline Roxy - Cannes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *