SPONSRAD VIDEO: BARRE SATS

”SATS nya Barre-klass är inspirerad av dansarnas övningar vid balettstången men innehåller också sportigare inslag i form av funktionella styrkeövningar. Övningarna utförs vid en balettstång, en så kallad Barre, och är enkla, graciösa och grymt effektiva.” 

Jag som dansare tycker att detta verkar spännande. Men jag tror att även flera, som inte dansat, drömmer om att få stå vid balettstången. Nu kan det bli möjligt utan att vara varken vig eller balettklädd. Jag tycker detta verkar väldigt kul. Framför allt är det kul att det kommer så mycket nytt när det gäller träning. Igår hörde jag om Yoga på surfingbräda och nu detta: Barre!

__________________________

sponsrat inlägg av SATS

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Caroline Roxy - Workflow Sandra Lindahl - Vårdepp Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Sandra Lindahl - Älskade River Island

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *