Gina Tricots stora denimkollektion, Say Blue, handlar om det blåa, romantiska vemodet. Med starka sjuttiotalsreferenser ville modekedjan förstärka kopplingen mellan denim och musik. Ur det föddes samarbetet med den hyllade dream pop-duon Say Lou Lou. Tillsammans har de producerat en unik, interaktiv musikvideo i 360° till covern bandet spelat in. När tittare använder Chrome eller en mobil kan de välja att se olika storylines beroende på hur de navigerar videon. Gina Tricot vill också hjälpa de med brustet hjärta att läka lite snabbare. Under devisen ”Your heartbreak is your ticket” kan man tävla om biljetter till en intim Say Lou Lou-spelning i Stockholm. Allt man behöver göra är att dela sin breakup story på ginatricot.com. Där finns även musikvideon i 360° och massor av exklusivt backstagematerial.

 

_____________________________
sponsrat inlägg av Gina Tricot 

 

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Sandra Lindahl - Margaritas & Bio Caroline Roxy - Studio vibes Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *