KOFFEINFRITT FOR PRESIDENT

Under några års tid har jag, precis som de flesta i det här landet, druckit kaffe flera gånger dagligen. Det är gott och det håller mig sysselsatt – I guess.  När hela den här stress-resan satte igång för några veckor sedan slutade jag helt med alkohol (har tagit något glas rött ibland) och koffein vilket resulterade i att jag köpte koffeinfritt kaffe på ICA. Värdelöst med kaffe utan koffein, jag vet, det var min första tanke också. MEN! Det är genialiskt. Det smakar lika gott, jag får ha kvar min morgonrutin när det doftar kaffe i hela köket och dessutom säljs det koffeinfritt kaffe på bl.a Waynes så jag kan köpa take-away-latte precis lika mycket som alltid! Jag är i vilket fall som helst helt såld. Det är tydligt också att kroppen kopplar smaken med att bli pigg och allert. Jag känner mig ren och fri från beroende. Jag behöver ingenting extra för att klara mig genom dagen. Dagen behöver mig!

You might also like

Caroline Roxy - Smile Paulina Danielsson - En rabattkod till er! Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Paulina Danielsson - Idag så känns allt lite bättre. Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - GET TO KNOW ME:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *