LÖRDAG

Morsning mina stjärnor. Lördag. Ingenting planerat. Förutom att träna på att inte göra någonting. Jag är glad idag, men trött. Ska försöka leta på någon serie att plöja, annars har jag alltid min vapendragare Big Brother att luta mig tillbaka mot. 

Nu: 

  
Följ mig på snapchat: Anckarman

Posted in: Personligt

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MUSIC Ellinor Bjurström - OM ELLINOR
  • Petra

    Låter hur gött som helst! Kör också på lugna gatan idag! ☺

    Snygga höstnaglar har du också! Inspirerande!

    Ha en fin helg!

  • Tjejen

    Heey 🙂 du sminkar dig så fint! 🙂 <3 I love it! Därför tänkte jag fråga dig, jag skulle bli superglad för svar. Jag har rött i huden, så jag har förstått att jag ska ha smink med "blått" i eller hur jag ska säga. Men hur vet jag vilken nyans jag kan ha på läppstift, rouge & ögonskugga? Jag har köpt fel så många ggr och slösat pengar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *