8H MED FEBEN

   
    
 Igår åkte jag till Stockholm för att umgås med Feben. Hon är proffs på att hänga i timtal. Hon får mig att glömma all stress och måsten. Vi gick från bar till café till event till bar till restaurang i timmar och bara pratade. Det är inte så ofta man umgås på det sättet längre. Utan mobil, utan avbrott. Bara kvalitétstid. Hon är otrolig Feben. Så godhjärtad, omtänksam och peppande. Vi träffades under Top Model och har aldrig gjort någon stor grej av våran vänskap och respekt för varandra. Den bara finns där. 

Posted in: Events

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - MUSIC Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *