8H MED FEBEN

   
    
 Igår åkte jag till Stockholm för att umgås med Feben. Hon är proffs på att hänga i timtal. Hon får mig att glömma all stress och måsten. Vi gick från bar till café till event till bar till restaurang i timmar och bara pratade. Det är inte så ofta man umgås på det sättet längre. Utan mobil, utan avbrott. Bara kvalitétstid. Hon är otrolig Feben. Så godhjärtad, omtänksam och peppande. Vi träffades under Top Model och har aldrig gjort någon stor grej av våran vänskap och respekt för varandra. Den bara finns där. 

Posted in: Events

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES! Sponsored - Get your Glossybox today! Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Hedda Dibinger - hair news Josephine Qvist - HELP & DINNER AT AN AMAZING PLACE BYGISELA - ÖLAND - STOCKHOLM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *