8H MED FEBEN

   
    
 Igår åkte jag till Stockholm för att umgås med Feben. Hon är proffs på att hänga i timtal. Hon får mig att glömma all stress och måsten. Vi gick från bar till café till event till bar till restaurang i timmar och bara pratade. Det är inte så ofta man umgås på det sättet längre. Utan mobil, utan avbrott. Bara kvalitétstid. Hon är otrolig Feben. Så godhjärtad, omtänksam och peppande. Vi träffades under Top Model och har aldrig gjort någon stor grej av våran vänskap och respekt för varandra. Den bara finns där. 

Posted in: Events

You might also like

Keela - Tillbaka i Stockholm Sponsored - Get your Glossybox today! We Are One - WATCH OUT DANIEL, CARL IS HERE We Are One - Krönika: Rätt tjej på fel plats Sponsored - Bangerhead - 20% rea Sandra Lindahl - Helgen på Aspa Herrgård

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *